Reserveren Supersaas

Massagebon

Welke masseur kies ik?

Het aanbod massages op internet is groot. Hoe weet ik nu welke soort massage of masseur een goede is? Het antwoord is simpel, je moet het gewoon proberen. Een masseur moet je goed passen, het moet voelen als een heerlijke warme jas van de juiste maat die je graag aantrekt. Ook een nieuwe jas probeer je eerst voor je hem definitief de jouwe maakt. Dat zul je met een masseur ook moeten doen; je kunt er alleen maar achter komen of hij bevalt, door het te proberen. En mocht het niet klikken, mocht je niet happy met de massage zijn, zie het dan niet als zonde van je geld. Het is een kleine investering. Ook voor de jas die niet jouw definitieve keuze wordt heb je een kleine investering gedaan in de zin van een zoektocht op internet of een ritje naar de winkel. Gewoon verder met de zoektocht gaan dan.
Vaak baseren we onze keuze op het financiële plaatje. We proberen het meeste te krijgen voor het minste geld. Maar in ons achterhoofd weten we ook dat alle waar naar zijn geld is. Een werkelijk geweldige ervaring, het gevoel compleet verzorgd te zijn, alle aandacht gekregen te hebben en een klein beetje een ander mens te zijn laat zich niet vertalen in een low-budget-price toch?
Soms baseren we onze keuze puur op het gevoel dat we bij een website krijgen. Dat is niet gek, maar laat het niet de definitieve doorslag geven. Immers, de beste koks zijn ook niet gelijk de beste interieurinrichters. Uiterlijk geeft dus wel een eerste indruk, maar kan je ook op het verkeerde been zetten. Dus in dat restaurant met die vreselijk foute inrichting kun je misschien wel waanzinnig lekker eten. Het draait voornamelijk om bezieling! Liefde voor het vak zegt veel meer dan samen dezelfde smaak van inrichting te hebben.


Gewoon proberen dus!

Mocht je enige schroom voelen bij de gedachte gemasseerd te worden door een man weet dan dat een ontspanningsmassage niet seksueel of sensueel is, hoogstens spiritueel! Mijn massages zijn discreet, en puur gericht op de ontspanning.
Graag bied ik je de mogelijkheid langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt dan zien wat u kunt verwachten en van wie, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Ook sta ik open voor de mogelijkheid dat u een tweede persoon mee neemt die bij de massage aanwezig kan zijn.


Een goede violist zal tijdens zijn optreden het publiek niet zien, maar volledig opgaan in zijn spel.


De massages zijn volledig discreet!

 
Praktijk Verbiest Welke masseur