Reserveren Supersaas

Massagebon

Klachtbehandeling

 reserveren rood  

Schouder-, nek- en/of rugklachten, hoofdpijn, tennisarmklachten, slaapproblemen door pijn, bekkenscheefstand of pijnlijke benen, een brandend gevoel in de heupen of dagelijks zeer vermoeide en pijnlijke voeten. Zomaar een aantal klachten die voor veel mensen herkenbaar zijn en waar men mee probeert te leven. Dit onder de noemer van slijtage, ouderdom, pech of "niets aan te doen". Maar wie zegt dat? Is dat echt zo?

Vaak ligt de oorzaak bij spieren die overbelast zijn en zich verkeerd zijn gaan gedragen. Een spier die aangedaan is gaan we ontzien, waardoor de belasting door andere spieren overgenomen wordt. Zo stapelen de problemen zich vaak ongemerkt op door het hele lijf. Uiteindelijk doet er van alles zeer zonder dat we weten wat de oorzaak is en denken we dat we de pijn moeten accepteren. Dit terwijl er vaak toch behandeling of op zijn minst verlichting mogelijk is.

Praktijk Verbiest probeert door stevige massage deze spieren en het hele lichaam weer ruimte en "lucht" te geven.

Het lichaam behoeft onderhoud, iets wat we vaak vergeten. Daar waar we regelmatig naar de kapper of de tandarts gaan, laten we een een pijntje of een blessure voor wat het is of "kijken we het wel even aan". Zo komt vaak het ene probleem boven op het andere. Blijf niet met pijn lopen. Laat uw pijn aanpakken en zorg voor uw lichaam door regelmatig onderhoud te plegen. De auto brengen we twee maal per jaar naar de garage voor onderhoud. De kosten die dit met zich mee brengt beloopt de honderden euro's. Dit betalen we zonder nadenken voor een auto die maar een paar jaar voor ons werkt. Ons lichaam moet ons hele leven mee, ook die behoeft onderhoud.

Echte slijtage aan het lichaam is niet terug te draaien, vaak is de pijn die dit veroorzaakt wel dragelijker te maken.

Bij de eerste behandeling vindt een uitgebreide amnese plaats. Hierbij gaan we samen uitgebreid in op klachten, werk en verleden om een beeld te krijgen van het lichaam en eventuele oorzaken. Voor de eerste behandeling staat dan ook 1 uur, verdere behandelingen duren ongeveer 35 รก 45 minuten. Afhankelijk van de klachten en de reacties van het lichaam, zult u na een aantal behandelingen zeer waarschijnlijk sterke verbetering ervaren.

Manuele massages als klachtbehandeling worden door de verzekeraars niet erkend als oplossing, daarom worden de behandelingen dan ook helaas niet vergoed. 

Gelooft u in een stevige en frisse aanpak? Zou u graag minder klachten willen hebben? Wat soepeler door het leven gaan? Neem dan vrijblijvend contact op voor een advies.