Reserveren Supersaas

Massagebon

Effect

 reserveren rood  

In het huidige leven nemen we te weinig tijd voor onszelf. De meesten van ons hebben in meer of mindere mate te maken met werk, partner, kinderen, familie, sport, social media en meer dingen die veel aandacht en energie van ons opeisen. We hebben het onszelf aangeleerd om de gehele dag door bezig te zijn, deels door wat we zelf vinden allemaal te moeten doen, deels door de buitenwereld die ons een bepaald beeld oplegt. Het westerse leven brengt ons over het algemeen veel luxe en materiële welvaart, maar intussen vergeten we stil te staan bij onszelf. Voor we het weten sluipen er langzaam klachten of vermoeidheid in ons leven. Ga maar na, hoe vaak geef je het antwoord: “Druk.”, op de vraag hoe het met je gaat?

Veel mensen kampen met chronische vermoeidheid, met terugkerende hoofdpijn, met rug-, en/ of schouderklachten, of andere lichamelijke ongemakken. Een groot gedeelte van deze klachten komen van de drukte en stress in ons leven. In de race om alle ballen in de lucht te kunnen houden vergeten we vaak onszelf aandacht te geven. Waar andere culturen regelmatig tijd nemen om voor zichzelf te zorgen (Chinezen met dagelijkse Tai Chi, Thai met regelmatig terugkerende massages en de Aboriginals o.a. met mediteren) slaan wij dit vaak compleet over. In plaats van werkelijk tijd voor jezelf in te lassen zetten we de tv aan, denkend dat dit echte ontspanning is. Ondertussen viert de zoektocht naar mindfullness tegenwoordig hoogtij, een teken dat we behoefte hebben aan een tegenhanger van het drukke leven. Maar aandacht voor het NU, begint bij aandacht voor jezelf. Geef jezelf even pauze, en sta jezelf even toe om stil te staan bij jezelf.

INVESTEREN IN JEZELF GEEFT HET HOOGSTE RENDEMENT.

Geprikkeld? Gun jezelf even de tijd om verder te kijken op de site.

Veel mensen denken dat een ontspanningsmassage even een half uurtje op een tafel liggen is waarbij je je een beetje ontspant omdat je wat gemasseerd wordt. Maar de werkelijkheid is net even anders. Een goede ontspanningsmassage met de juiste intensiteit en lengte, brengt je in een diepe ontspanning die na de massage nog lang na werkt. Door jezelf over te geven aan de masseur, leer je “uit je hoofd” te stappen; de combinatie van rust, muziek en juiste aanrakingen zorgen ervoor dat je gedachten voor een tijdje afgeleid worden. Iets waar menigeen van ons naar verlangt. Door uit je hoofd te stappen geef je je nog verder over aan de massage, je lichaam bereikt nu echt een diepe staat van ontspanning. Ontspanning is een soort reset voor je lijf, het kan immers niet altijd gespannen rondlopen, dat veroorzaakt klachten. Door middel van een diepe ontspanningsmassage kun je weer energie opdoen, voelen hoe het werkelijk met je gaat of waar je lichaam behoefte aan heeft. Vermoeide voeten of hoofdpijn kunnen verdwijnen, de vastzittende schouders worden even ontlast. Het zorgt voor het opladen van de spieren en voor het afvoeren van afvalstoffen. Zeker een langdurige intensieve Eucalyptus-ontspanningsmassage is een echte opkikker voor lichaam en geest en aan te raden voor de echte liefhebber van massages!

Een ontspanningsmassage is als een onderhoudsbeurt voor je auto, broodnodig op regelmatige basis.

Als je nog nooit een ontspanningsmassage gehad hebt, stap dan over de drempel. Je zult zien dat je niet teleurgesteld wordt, en dat het effect nog even doorwerkt ook nadat je de “garage” verlaten hebt voor het onderhoud. Om op een betaalbare manier kennis te kunnen maken met een ontspanningsmassage bied ik de eerste behandeling aan met 50% korting. Uiteraard zijn de beperkte of kortere massages ook al een weldaad, voor het meeste effect kun je natuurlijk wel het beste voor een volledige ontspanningsmassage gaan.

Wilt u iemand anders een ontspanningsmassage cadeau geven, neemt u dan contact op voor de aanschaf van een cadeaubon. U kunt zelf een keuze uit het aanbod van massages maken, of dit vrij laten voor de ontvanger.

 

Wijkse Wellness Effect